ULTRATONE Futura®Pro

ULTRATONE Futura® Pro
– et alternativ til kirurgiske indgreb

De fleste mennesker i dag er blevet meget bevidste om at pleje deres krop og sjæl blandt andet ved at spise sundt og dyrke masser af motion. På trods af dette fokus på sundhed og velvære kunne mange af os godt bruge lidt ekstra hjælp til at kick-starte eller forbedre vores anstrengelser for at forskønne vores ydre, og netop derfor har vi hos Norush valgt at tilbyde behandlingsformer, der kan hjælpe dig med dette, således at du hurtigt og effektivt opnår resultater.

Med vores nye ULTRATONE-behandlinger kan vi hjælpe dig med kosmetiske problemer i ansigtet og på kroppen og skabe synlige resultater igennem blandt andet muskeltoning, cellulitis- og fedtreduktion, ikke-kirurgiske ansigtsløft, rynkereduktion og detox-behandlinger.

​ULTRATONE-behandlingerne, der benyttes på mere end 50,000 skønhedsklinikker rundt om i verden, adskiller sig fra andre behandlingsformer, idet både muskler, bindevæv og hud forbedres gennem elektroniske signaler, der kan tilpasses lige netop det kosmetiske problem, som du ønsker at få løst. De elektroniske signaler er det tætteste, man kan komme på kroppens egne elektroniske signaler – mange funktioner i kroppen styres af neurologiske elektriske impulser, som naturligt transmitteres af hjernen til specifikke organer. ULTRATONE’s programmer efterligner disse specifikke impulser, og det er blandt andet derfor der opnås hurtigere og mere effektive resultater.

Vi sammensætter individuelle behandlingsforløb alt afhængig af dine ønsker og behov, så kontakt os så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om specifikke behandlinger.

Opstrammende og figurformende behandlinger

ULTRATONE er i stand til at træne muskler på en måde, man aldrig selv ville være i stand til. Efter kun 5 minutters behandling er alle muskelfibrene aktive, hvilket ellers ville tage ca. 45 minutter under normal fysisk træning. Når du træner vil naturlige impulser få dine muskler til at trække sig sammen og slappe af igen. ULTRATONE simulerer disse naturlige impulser og får musklerne til at gøre nøjagtig det samme, som hvis du træner, dog med mindre risiko for overbelastning og træthed, hvilket er grunden til at “træning” med ULTRATONE Futura®Pro har mulighed for at blive mere koncentreret og effektiv end normal fysisk træning.

Vægt- og fedtreducerende behandlinger

Fedtophobninger og slappe muskler kan behandles med et specielt program, hvor de elektriske signaler er sammensat således at fedtområderne mindskes, samtidig med musklerne opstrammes og styrkes. Har du problemer med vægten vil vi dog anbefale, at du kombinerer biostimulationen med sund kost og motion for et bedre og længerevarende resultat.

Cellulitis- og fedtreducerende behandlinger

Til at fjerne cellulitis og mindre fedtophobninger, fx på maven, er kombinationen af biostimulation og ultralyd den mest effektive behandlingsform. Med ultralyden prikkes der små huller i fedtcellerne, som dernæst bliver flydende, idet en biokemisk proces sættes i gang (Dette mærkes som en svag varme i overhuden). Herefter benyttes biostimulation af musklerne, således at det løsnede fedt forbrændes.

Detox-behandlinger

Når vi spiser (forkert) ophobes der en masse affaldsstoffer i kroppen, og motioneres der ikke dagligt er kroppen ikke selv i stand til at udskille de affaldsstoffer, der ophobes i muskler, blod og væv. Mange der har forsøgt at gå ned i vægt har måske oplevet, at de ikke taber sig, hvilket ofte skyldes, at lymfesystemet ikke fungerer optimalt. En detox-behandling sætter gang i lymfesystemet, så det bliver i stand til at udskille fedt- og affaldstoffer. Dette vil medføre langt hurtigere resultater inden behandlinger med fx slankende eller opstrammende effekt påbegyndes, idet behandlingen hjælper med at sætte skub i et eventuelt vægttab.

Foryngende ansigtsbehandlinger/ansigtsløft

Med biostimulationens fine elektroniske mønstre, specielt tilpasset de sarte mimiske ansigtsmuskler, genoptrænes ansigtsmuskulaturen så den bliver kortere, fyldigere og mere fast. Samtidig forbedres blodcirkulationen væsentligt, så også hud og væv bliver sundere. Vi har desuden mulighed for at lave en detox-behandling af ansigtet, så toxiner og væskeophobninger fjernes og poser under øjnene, samt grå hud mindskes eller forsvinder. Derudover kan vi anvende ultralyd, der med dens specielle frekvenser kan genopbygge bindevævet, så det bliver mere fast. Ultralyd kan også behandle acne, ar efter acne, uren hud og endda Rosacea. Ved hjælp af mikrostrømsbehandling kan vi desuden fjerne fine linier og reducere rynker, idet elektroniske strømme giver mulighed for at lade en genopbyggende creme trænge op til 80 procent dybere ind og give huden mere fugt. Huden bliver mere klar og får samtidig en sundere kulør, og resultaterne kan ses efter enkelte behandlinger.

Vigtigt!

Ultralyd må ikke udføres i ansigtet hvis du har fået Botox eller Restylane behandlinger inden for de seneste 12 mdr.

Billeder fra behandlinger